VALMENNUS

Team Urholan tavoite on auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Aloittaminen on helppoa.

Valmentaja auttaa sinua löytämään kalenterista tilaa liikkumiselle ja hyvinvoinnista huolehtimiselle. Valmennuksessa tehdään vain oleellisia asioita, jolloin säästät aikaa ja maksimoit tulokset. Olit sitten kehittymisestä kiinnostunut liikkuja tai tavoitteellinen urheilija, tulet hyötymään ammattilaisen avusta.

Miksi haluat voida paremmin?

Tavoitteitasi voivat olla esimerkiksi:

KEHITYS LISÄÄ ONNISTUMISEN TUNNETTA.

Tutkitusti tulosta

Huippuammattilaisten tiimi auttaa sinua maksimoimaan kehityksen turvallisesti. Seuraamme kehitystä painolukeman, verenpaineen, ympärysmittojen, lihastasapainokartoituksen, before- ja after-kuvien ja kehonkoostumus- ja pihtimittauksen avulla. Täydellisen verenkuvan ja sydänfilmin saa mitattua hoitajan kanssa 15 minuutissa kotona tai työpaikalla. 

Yksilö- ja pienryhmävalmennus

Valmennukset järjestetään työpaikan kuntosalilla, kotona tai näiden lähimaastossa. Treeniohjelmista lähetetään ohjeet kirjallisena ja videona, jolloin harjoitukset pystytään tekemään myös omatoimisesti. Onnistumiset ja haasteet matkalla kohti parempaa kuntoa voi helposti jakaa valmentajan kanssa puhelimella.

Verkkovalmennus

Autamme ihmisiä voimaan paremmin netissä. Verkkovalmennukset ovat helppo tapa liikkua juuri silloin, kun sinulle sopii. Haluatko sinä polttaa rasvaa ja kasvattaa lihasta kotona tai kuntosalilla vain 8 viikossa? Löydät kaikki verkkovalmennukset osoitteesta: WWW.TRAINLIKEACHAMPION.FI